Mijn energetische boodschap

Bij Lichtflits heb ik een jaar geleden een energetische boodschap gekocht voor €11. Sinds deze week is dit weer beschikbaar in haar webshop.

Dit is mijn energetische boodschap en ik kan mij daar geheel in vinden. Het blijft bijzonder.

Je cadeautje is actie, beweging en verandering, wanneer je het volledig uitpakt alle veranderingen in jezelf toelaat, mee stroomt met dat wat het leven je brengt en actie onderneemt wanneer dat goed voor je voelt, breng je verandering en stroming in de wereld om je heen.

Je intuïtie is in vele levens een thema geweest, een goed ontwikkeld instrument in jou dat je voorziet van zuivere informatie. Vertrouw daarop.

Je karma ligt op je intuïtie wat kan betekenen dat je je niet helemaal openstelt voor dat wat in je opborrelt, dat wat je aanvoelt. Dat je niet vertrouwt op je innerlijke weten of geen idee hebt wat je met deze inzichten moet of ze wegzet als fantasie en liever kiest voor de logica in je hoofd. Hierin ligt je les.

Je missie is het lijntje met de kosmos,
je open stellen voor de liefdevolle energie om je heen, hun tekens en boodschappen ontvangen, begrijpen en vormgeven, weten dat overvloed altijd aanwezig is wanneer jij daar je focus op legt en leren kijken door de bril van mogelijkheden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s