Aantrekking

Vanmiddag reed ik van het ziekenhuis naar huis. Op het kleine stukje rondweg van Sneek viel mijn oog op een enorm dikke rookpluim in mijn uitzicht.

Mijn hart sloeg even over! Toch niet in het gebied waar mijn zoon aan het sporten is? Langs mij scheurden brandweerauto’s met gillende sirenes. Ik was totaal afgeleid.

Ik miste mijn afslag en reed zo richting het vuur. Ik voelde mij er naartoe gezogen. Natuurlijk is het fijn te realiseren dat mijn kind veilig is, in de tussentijd werd ik wel naar het gevaar toe gezogen. Ik kon geen kant op. Wat een stress. Wat een aantrekking!

Ik leek wel een nerveuze ramptoerist.

Gelukkig zijn we alle drie weer heelhuids thuis. Blijkbaar was het een pand van de Kringloopwinkel Omrin dat net verbouwd was en morgen geopend zou worden.

Omrin, ik heb mij verbaasd. Toen ik mijn zoon had afgezet en naar het ziekenhuis reed, reed er met absurde snelheid een Omrin vrachtwagen met aanhanger over de ringweg. Minimaal 100 km/u op een stuk van max 80 km/u. Het viel me op, hij haalde de rest met gemak in. Hij denderde maar door richting Afsluitdijk. Toeval! 😊😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s