Energetisch weekjournaal week 25, 2019 door Deborah

Een week die in het teken staat met verbinding. Met anderen, de natuur, maar vooral met jezelf. Op alle lagen. En dit keer weer een laagje dieper. Want telkens weer lijkt het of je bij hetzelfde uit komt, maar in feite ga je laagje voor laagje tot je op de bodem bent. En soms is dat super oncomfortabel en soms dan gaat het je heel gemakkelijk af.

Maar hoe beter jij jezelf leert kennen en hoe jij jezelf eer en respecteert, hoe meer je van jezelf kunt laten zien. Of eigenlijk, hoe meer jij jezelf kunt gaan zien. En doordat jij jezelf ziet, zie je de ander, en de ander jou. En dat is een prachtig mooi proces die je gaat delen deze week met alles om je heen.

Deze week laat je zien waar je diepste angsten zitten maar daar staat tegelijk ook de pot met goud. Hoe rustiger je blijft hoe beter je het kunt ontvangen en daardoor ook kunt zien.

Wat zijn je intenties waarmee je iets kiest of niet kiest? Loop je weer weg van dingen of ga je ze aan. Daar krijg je deze week de kans voor. Een bepaalde kwestie die al een tijdje met je mee loopt vraagt om helderheid. Of eigenlijk, krijgt het deze week helderheid. Je krijgt een antwoord en daarmee kun je een keuze maken die een eind van een tijdperk aangeeft.

Maar wanneer er iets uit je leven verdwijnt, wil dat nog niet zeggen dat het in de energie ook weg is. Wellicht leeft er nog iets in jou wat aangeraakt wil worden en daar krijg je deze week de kans voor.

Een diepe angst voor verlies ligt daar meestal aan ten grondslag. Wat voor verlies dat ook is geweest. In de meeste gevallen verlies van jezelf. En je krijgt nu de kans om dat stuk weer terug te halen. En dat zal niet gemakkelijk gaan maar het is wel iets wat jij jezelf verplicht bent.

Lang geleden heb jij jouw lichtje uit laten doven voor de ander. Want die kon niets met jouw licht. Uit liefde en loyaliteit heb je daar mee ingestemd. Dat is jouw verantwoording om dat lichtje weer aan te wakkeren. Om het weer te laten schijnen zodat er in die donkere kelders van jouw hart weer licht en ruimte komt om het leven doorheen te laten stromen.

Deze week draait om het vrouwelijk en het mannelijke met elkaar te laten verbinden. Om alle pijn die op deze twee stukken ligt in te lossen. Om het weer zacht te maken. Om beide stromen te laten vloeien door jouw systeem zoals het altijd al de bedoeling was.

Je hebt afgekeken hoe anderen het deden maar je mag het nu doen op jouw manier. Want dat is de enige manier die werkt. Let er wel op dat je duidelijk bent naar je omgeving. Dat je eerlijk vertelt wat er gebeurt in en om je heen. Je hoeft allang niet meer jezelf te beschermen tegen de buitenwereld. Het gevaar is allang al voorbij.

De grootste moeilijkheden heb je al overwonnen. Alleen weet niet elk deel van en in jou dat. En daar krijg je deze week de tijd en de ruimte voor om dat te onderzoeken, te doorvoelen en te doorleven, zodat het leven weer door jou heen kan stromen.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s