Energie volle maan week 25, 2019

Geschreven door Fran Tielemans.

We zetten morgen de nieuwe week in met een krachtige Volle Maan, om 10u31. Deze kan heel wat wakker maken in je, op alle facetten waarop je de afgelopen tijd wat was ingedommeld.

Je Hoger Zelf roept je, het is tijd! Aan jou om te voelen en te zien waarvoor het tijd is voor jou. Let op alle signalen die je de komende dagen ziet, let op al wat steeds naar boven komt in je, wat steeds weer blijft pulseren, want dat is iets waar je mee aan de slag mag.

Ga je mét je stroom mee, ben je écht bereid te vernieuwen, dan word je gedragen door de wind, en kan je de komende maanden stappen zetten die je vroeger veel moeite zouden hebben gekost, en kan je steun verwachten.

Heb je weerstand naar de vernieuwing die je vanuit je Hoogste Zelf kiest, dan gaat je stroom steeds meer stremmen, wordt het écht moeilijk, en ga je je gefrustreerd en ongelukkig voelen. Tot je je innerlijke leiding raadpleegt, je ego opzij zet, en ziet wat er te zien is. En dan kan je verder.

Dit kan een week voor je zijn waarin vele nieuwe ideeën geboren worden, waarin je nieuwe mogelijkheden ziet, en je heel veel kan delen met anderen. Probeer wel je onrust te dimmen, de energie is sterk deze week.

Reacties

Een reactie op “Energie volle maan week 25, 2019”
  1. labellabora schreef:

    Wat prachtig geschreven! 😊😍

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s