Grote Plan

Wat toepasselijk voor het gevoel van NU!

Geschreven door Lichtinzicht.

Waarom twijfels over een goede afloop? Je weet dat de juiste dingen in je leven gebeuren …eenvoudigweg omdat ze ergens passen in het Grote Plan.

Je vond het lastig om zelf afscheid te nemen van personen en situaties die eigenlijk niet meer bij je pasten…en daarom heeft het universum een handje geholpen.

Want hoewel je hart al lang wist dat je hetgeen er gebeurde ontgroeid was en zó niet meer bij je paste, wilde je ego nog geen afscheid nemen, omdat het het allemaal wel best vond zo…en lekker makkelijk.

Toch dacht het universum daar anders over…ook omdat je Ziel al een paar keer duidelijk had aangegeven waar ze aan toe was in dit leven. En wellicht ga je nu beseffen dat het zo nu tegen de vakantie aan, een mooie tijd is om zaken af te sluiten die jou als mens niet langer meer dienen, maar waardoor je in het verleden wel gegroeid bent.

Je interne kompas voor zuiverheid en integriteit laat je als vanzelf naar nieuwe relaties en vriendschappen lopen, dat geldt zowel op zakelijk als op privé gebied.

Durf open te staan voor nieuwe ontmoetingen…en voor hele nieuwe wegen die je leven als vanzelf gaan verrijken. Je hebt aangegeven toe te zijn aan nieuwe uitdagingen…en ja….soms helpt het universum jou dan eerst met het in laten storten van wat er was. En dat was wellicht even schrikken…maar wel nodig om een solide basis voor een nieuw fundament te krijgen.

Dus…geen twijfel meer….nergens voor nodig. Open je handen en je hart voor een schat aan nieuwe mogelijkheden…het leven lacht je weer toe…omdat het gezien heeft dat JIJ jeZelf kan toelachen. Want daarmee heb je vele nieuwe deuren nu al op een kier gezet. En met jouw innerlijke vertrouwen samen met de liefdevolle energie van de engelen, kon dit wel eens een heel mooi begin zijn voor de rest van je leven❤

Lichtinzicht
🍀www.gelukmaakjezelf.nl🍀

Reacties

4 reacties op “Grote Plan”
 1. aquariuspolitiek schreef:

  Wijze tekst, maar oh zo moeilijk uit te voeren, tenzij je helemaal los bent van alle materiële wensen! 😉

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Het is voor iedereen anders. Bij mij resoneert het alszijnde vrienden vertrekken uit je leven en nieuwe vrienden komen in je leven. Zo verhuizen er binnenkort mensen uit mijn directe omgeving. Dat wordt anders, en hoe, dat gaan we zien. Het bij het oude laten is idd veilig, soms is het nodig om vriendschappen die al half doodgebloed zijn, ook echt te beëindigen. Een punt te zetten. Die dienen je niet meer het positieve in.

   Like

 2. aquariuspolitiek schreef:

  Ben jij Levensinzicht, of is het een citaat van haar?

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Zo mooi kan ik niet schrijven. Haar tekst is zo mooi toepasselijk vaak. Vandaar dat ik het deel.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s