Energetisch weekjournaal week 26, 2019 door Deborah

Aankomende week zal een week zijn van nieuwe kansen en ook van bezinning. Wanneer er stof is gehaald van oude zaken is het nodig dat, wanneer die delen weer zichtbaar zijn geworden, ze moeten wennen aan dit licht.

Dit kan emoties zoals diep verdriet en zelfs oerwoede laten stromen. Het is niets ernstig en meeslepend maar het is nodig. Het is zo nodig om je te bevrijden van al dit en daardoor is de weg zoals altijd, dat je er doorheen gaat. Het voelt, het erkent. Het kan toelaten en anders, dat je kan toelaten dat je het niet kan toelaten. Er mag weer leven doorheen gaan stromen. Door je lijf, door jouw systeem.

En wanneer er eindelijk weer leven doorheen stroomt, dan voel je pas werkelijk hoe enorm je in de verkramping hebt gezeten. Door deze nieuwe levenstroom word je meer zichtbaar. Zowel voor jezelf als voor de ander.

Wanneer je meer zichtbaar bent kan er ook meer gezien worden vanuit het leven zelf. Kan je meer en meer het leven gaan creeren zoals het fijn is voor jou. Je hebt lang in een ‘overleving’ gezeten en wellicht zit je daar nog voor een klein deeltje.

En stukje bij beetje maak je het ene gedeelte van jezelf gezonder zodat je telkens weer kunt afdalen naar de kamers van jouw hart om licht in de duisternis te werpen. Daar waar je het gevoel hebt geen keus (meer) te hebben. Daar waar je het idee hebt dat je niet veilig bent of niet gehoord wordt.

Een week van uitersten. De je diepste diepte laten intergreren samen met het opbouwen van jouw nieuwe leven. Het samen laten komen van deze twee uiterste binnenin jou. Deze week zal duidelijker worden welke kant je op mag gaan. Waar jouw hart ligt. En dat je de sprong met een gerust hart mag gaan maken. Misschien zal het nog niet meteen lukken maar de voorbereidingen kunnen worden getroffen.

Je krijgt daar deze week de ruimte voor. Een plan dat je al eerder had om ergens mee te stoppen om zo ruimte te creeren om met iets totaal anders te beginnen, krijgt meer vorm deze week. Je hebt je wellicht een beetje af laten leiden door wat anderen er van vonden. En soms is het ook nodig om die weg even te bewandelen zodat je weet dat dat niet jouw weg meer is.

Je krijgt meer energie deze week door door te zetten en je eigen keuzes te maken. Wat belangrijk is dat jij alles in jezelf toelaat. Elke emotie, elk gevoel, elke gedachten. Dat je het de ruimte geeft. Want het verhaal in jou mag ruimte krijgen.

Je hebt vooral de behoefte om even op jezelf te zijn. Wat misschien niet altijd goed lukt maar vind de stilte in jezelf. Probeer je energie elke keer weer terug te halen. Om in je eigen centrum te blijven. En soms lukt dat de ene dag beter dan de andere.

Hoe dan ook zal het een productieve week zijn, wat misschien niet zozeer zichtbaar is aan de buitenkant maar des te meer aan de binnenkant.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s