Kaypacha 19 juni 2019

“En wat gebeurt er dan in het weekend? Venus komt eraan en komt in oppositie met Jupiter. Vierkant Neptunus, we hebben dat T-vierkant met Venus, Jupiter en Neptunus. Dat is compleet het tegenovergestelde. Mars, Saturnus, Pluto; boem boem boem boem.

En hier komt dan Venus, Jupiter, Neptunus aan ‘oh jaaa!’

Dus we hebben te maken met die Mercurius, Mars en Pluto en Saturnus die ons echt helpen te aarden. Venus, Jupiter en Neptunus, opstijgen uit onszelf. Het is een lastige tijd om de balans te vinden en in het midden terecht te komen.

En dat evenwicht bevindt zich niet alleen in het hart, maar ook in de basis, in de onderbuik. Het water zoekt het laagste, diepste niveau. Water wil naar beneden. Terug naar de zee, thuiskomen bij de moeder.

Het beste wat we kunnen doen met deze energie, is echt te gaan voelen wat onze bescherming nodig heeft. Mars in Kreeft is de bewaker van de poort; ik sta niet toe dat moeder natuur wordt verontreinigd. Ik sta geen geweld toe in mijn huis.

De mantra voor deze week: Soms moet ik me simpelweg even terugtrekken van alle idioterie die om me heen gebeurt om te creëren, me te beschermen en vast te houden aan mijn vredige, liefdevolle thuis.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s