De vierde dimensie

Zoals ik verteld heb bij het stuk over de derde dimensie, deel ik ook het stuk van Martha Krul over de vierde en vijfde dimensie.

Wat is de vierde dimensie?

De ‘regels’ van het 4 dimensionale bewustzijn geven ons een hogere zin van gemak, mogelijkheid en bekwaamheid dan de structuren in de 3de dimensie. Tijd in 4D is altijd het heden. De focus ligt altijd alleen op dit moment, wat er nu gebeurt. Onze lichamen kennen alleen de huidige tijd, die kennen geen ‘gisteren’ en ‘morgen’. Als bewuste wezens in ons natuurlijk staat van zijn in de hogere 4de dimensie, functioneren wij absoluut in het ‘nu’ van het bewustzijn en de attentie van het heden.

Als onze attentie punt bewustzijn van het heden wordt, dan zal keuze weer mogelijk worden. We kunnen iedere en elke activiteit observeren met een soort van afstand, meer als het overwegen van een vorm van informatie vanuit dat stille, overzichtelijke platform dat we dan zijn, en dan en alleen dan, zijn we vrij in de keuze om te reageren. In de 4de dimensie worden we verantwoordelijk voor onze acties.

Een concept en mogelijkheid die we kennen als paradox wordt ook beschikbaar in het heden van 4D bewustzijn. Paradox betekent simpel gezegd dat wat net nog waar was, nu niet waar zou kunnen zijn. En wat fout was een moment geleden, zou nu niet fout kunnen zijn. In plaats van de rigide, van te voren vastgestelde definities voor elke gebeurtenis kiezen we onze voorkeurs versie en vibratie in elk moment. Interessant genoeg zal 4D bewustzijn geen lange termijn optie zijn nadat de Shift ons van de rigide structuren van het 3D bewustzijn wegvoert. De 4de dimensie werkt als een essentiële, maar kortlevende, stapsteen of een vibrationeel platform waarvan we allemaal door bewegen naar het 5 dimensionaal bewustzijn. 5D is het doel van de Aarde en al haar bewoners. De aartsengelen hebben gezegd dat het gehele bewustzijn van de Aarde een 5 dimensionaal bewustzijn moet zijn voor het jaar 2015.

Ondanks het feit dat de 5de dimensie het doel is, is de ervaring in de 4de dimensie essentieel. We kunnen 5D niet direct binnengaan vanuit 3D. Alle mentale en emotionele bagage van 3de dimensie moet worden achtergelaten bij de deur van de 4de dimensie en we kunnen alleen de 5de dimensie binnengaan nadat we meester zijn geworden van onze gedachten en gevoelens in de 4de dimensie. Enige montage is vereist.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s