De vijfde dimensie

Als afsluiter van de triologie, meer informatie over de vijfde dimensie, gedeeld door Martha Krul.

Wat is de vijfde dimensie?

Manifestatie door gedachten is dan bijvoorbeeld mogelijk. Emoties zijn er nog wel maar je laat je daardoor niet meer van de wijs brengen. Je bezit een soort van meesterschap over jezelf. De frequenties van de vijfde dimensie zijn hoger dan die van de fysieke, dichte wereld van de aarde. Feitelijk kunnen ze trillen op een snelheid die hoger is als het licht. Daardoor is manifestatie en creatie door gedachten mogelijk. Het hart heeft de regie. Het hoger zelf (je ziel) is afgestemd op het hart. Liefde overheerst om dat ons handelen vanuit het hart komt en niet meer vanuit ons hoofd.

We zijn als aarde, met zijn allen op de weg naar de vijfde dimensie hoor en lees je in vele boeken en programma’s over spiritualiteit en bewustzijn.

Hoe lang dit duurt en of het gaat lukken en hoe vind ik persoonlijk moeilijk aan te geven. Ik denk zelf dat het een proces is van nog wel 20 jaar waarin er eerst nog meer chaos en wanorde op aarde zal ontstaan. Dit heeft juist het doel om ons bewust te maken dat het anders moet…..In deze chaos zullen ook de juiste mensen opstaan en leiderschap tonen om ons de juiste richting op te sturen. Daar mag je op vertrouwen. Het komt uiteindelijk goed!

Lees ook hier over dit onderwerp. De bron eigenlijk van dit stuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s