Emotie

Zojuist op advies van een vriend heb ik gekeken naar de aflevering DWDD Summerschool met Femke van der Laan. Onderwerp Verdriet.

Om ook deze aflevering te bekijken, klik je hier.

Zinnen als ‘het geluid van verlies’ en ‘je afgescheiden voelen van dat wat je liefhebt’ komen zo diep aan. Ik voel een warme traan mijn rechteroog uit vloeien.

Het doet mij denken aan mijn bericht hier op 22 maart over Verandering. De verandering heeft plaatsgevonden en ik voel het. Het doet mij pijn. Het laat mij voelen.

Ik open mijn Facebook en zie deze tekst van Lichtinzicht. Hoe treffend. Wat een mooie boodschap die volledig resoneert.

Ik had het hierover laatst met mijn hapto. Dat is de 5e dimensie. Als je een gevoel, een vraag bewust of onbewust de wereld in stuurt, ontvang je binnen hele korte tijd het inzicht dat daarbij hoort.

Niet getreurd…er komen betere tijden…dat is wat de Engelen zeggen. Deze stilstand of zelfs achteruitgang is nodig om je te laten beseffen dat dingen écht anders mogen….en ook dat je bepaalde zaken echt niet meer nodig hebt. En aangezien je zelf geen keuze daarin kon of wilde maken…is het universum je nu een handje aan het helpen en merk je dat er geen ruimte meer is om je te verschuilen. Je ego vindt het eng…heel eng….maar diep in je hart ben je blij, omdat je aan alles voelt dat deze omslag nodig is. Geef je over aan de stroom van het leven….maar wees niet passief. Houd actief je Vertrouwen levend, want hé…er komen betere tijden

Lichtinzicht
🍀www.gelukmaakjezelf.nl🍀

Reacties

2 reacties op “Emotie”
 1. AnneMarie schreef:

  Ik geniet steeds zo van je overdenkingen. Wat het onderwerp ook is ik vind ze allemaal bijzonder en mooi.

  Liked by 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Wat lief van je om dit te delen. Het is zo mooi te zien wat er in mij zit, uit mij mag als ik volledig mijzelf mag en kan zijn. ❤️

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s