Wauw

Toen we terug naar huis gingen, zie mijn vorige bericht, zagen we een walvis in de lucht. Een prachtige wolk. Natuurlijk pakte ik mijn telefoon en maakte er een mooie foto van.

Het beest was te groot voor de foto, de achtervin was ook mooi in vorm.

Eenmaal thuis keek ik op Google toch nog even naar de spirituele betekenis van een walvis.

Als je net als ik naar het bericht van Kaypacha 3 juli hebt gekeken/geluisterd, dan herken je de synchroniciteit in de betekenis van de walvis. “De walvissen vragen ons te luisteren naar de verhalen van ons verleden, zodat er op creatieve wijze oude wonden kunnen helen.”

Wanneer je het verschijnen van dieren ziet als een teken op je pad, als een dieren totem, dan betekent het verschijnen van een walvis dat we in contact mogen treden met onze creativiteit en intuïtie. De walvis herinnert ons aan vergeten talenten. De walvissen vragen ons te luisteren naar de verhalen van ons verleden, zodat er op creatieve wijze oude wonden kunnen helen. De walvis roept ons op openminded te zijn. Accepterend. Ze leren ons de magie van geluid, zingen en chanten. Ook wijzen ze ons erop dat we niet in het leven moeten stranden, maar mogen communiceren. De walvis brengt ons in contact met de Heilige adem, bewustzijn, samenzijn en leven, de band tussen moeder en kind en heilige seksualiteit.

Dit soort dingen vind ik zo bijzonder! Een echte Wauw!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s