Quote van de dag

Met een mooie quote sluit ik deze dag die in het teken stond van foto’s. Wat een mooie foto’s heb ik de laatste tijd gemaakt. Ook de foto’s van mijn vader kwamen voorbij, van mijn afscheid van hem en de laatste foto van hem toen hij lag opgebaard.

En toen zag ik deze quote die ik hier graag wil delen. Ik merk dat als ik mijzelf ben, ik zo vrijgevig ben, zonder verwachting geven. Het maakt mij een gelukkig mens. En de ander mag daarvan genieten. 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s