Energetisch weekjournaal week 28, 2019

Energetisch Weekjournaal week 28

Go with the flow. Dat is de boodschap voor deze week. Gewoon even het hoognodige doen en verder je eigen ruimte opzoeken. Je hebt niet zo heel veel behoefte op het moment om met velen te zijn. Of naar de verhalen van de ander te luisteren.

Maar gewoon, met diegene die jouw taal spreken. Die geen energie kosten. Toch ontkom je er niet aan om toch zo nu en dan naar ‘buiten’ te ‘moeten’. Dingen kunnen nou eenmaal niet sneller dan dat ze gaan. En dat is soms frusterend (of misschien vaak). En je mag het ook helemaal frusterend vinden. Want dat is het soms gewoon ook.

Je nieuwe leven is al helemaal duidelijk voor je. In de energie kan je het al helemaal waarnemen. Maar je zit voor je gevoel nog vast in het oude. En dat is niet voor niets.

Want als je van het een op andere moment over zou zijn gestapt, dan zou jouw zenuwstelsel enorm overprikkeld raken. Jouw lijf, de materie, heeft tijd nodig. Terwijl jij, jouw hart, jouw ziel, niets heeft met tijd. Sterker nog, dat deel van jou is tijdloos.

Maar in deze realiteit heb je er nou eenmaal mee te maken. Maar wanneer jij iemand bent met een bepaalde mate van bewustzijn kan je daar regelmatig tegen aan lopen.

De zaken die nu spelen vragen van jou om geduld (wat is dat?) en vertrouwen (jaja die mogen we ook zeker niet vergeten). Juist twee zaken waarin je zo af en toe wel eens een conflictje mee hebt.

Maar lieverd, je bent bezig met een grote verandering. Je hebt de afgelopen periode weer zaken aangeraakt in jouw binnenste en ook deze maand gaat dat niet anders zijn. Gun jezelf de tijd. Gun jezelf dat het duurt zolang het duurt. En gun jezelf dit proces.

Doe het hoognodige. Check je prioriteiten. Werk deze af en neem rust. Veel rust. Gewoon simpel. Even geen gedoe. Even niet van hot naar her.

Deze week krijg je te maken met wat weerstand. De energie die nu van toepassing is, maakt de mensen wat onrustig. En niet alleen de mensen. Ook de natuur, de dieren, kunnen hier ‘last’ van hebben. Maar jij mag je meer focussen op jou. Wat jij zelf gunt in dit leven, nu op dit moment.

Je hebt grote bergen beklommen en de moeilijkste taken overwonnen. Wat als het met meer gemak zou kunnen gaan? Maar dat het alleen maar nodig is dat jij jezelf toestemming geeft om de dingen met meer gemak in jouw leven te laten verschijnen.

Er is moed voor nodig om jezelf dat te gunnen. Want schuld- en schaamtegevoelens kunnen hier de kop opsteken. De ‘ja maars’ zullen door je hoofd dwarrelen. Echter ben jij de regisseur van jouw leven. En je staat op het punt een heel nieuw leven op te bouwen. Meer naar jouw wensen. Waar jij blij van wordt.

Door steeds weer die rust te pakken, mee te gaan in de flow, door niet direct overal op te reageren maar eerst even de stilte in jezelf te vinden, wat misschien niet altijd even vlekkeloos verloopt, krijg je het helder voor jezelf. Sta jezelf toe te voelen wat je voelt.

Vertel jezelf geen verhalen meer waarom je iets wel of niet zou moeten voelen maar VOEL en ERVAAR. Daarmee zal je zien dat die flow makkelijker te volgen is. Check waar jij de energie nog op kunt veranderen. Waarom stagneren dingen voor jouw gevoel en stel jezelf de vraag, stagneert het echt? Of heeft het gewoon meer tijd nodig?

Deze week zal een week worden waarin je duidelijk krijgt wie vanuit onvoorwaardelijkheid leeft met jou en wie vanuit voorwaarden leeft met jou.

Een mooie spiegel voor jou om te zien waar jij nog niet in onvoorwaardelijkheid zit met jezelf. Telkens weer terug in die stilte. Ondanks dat er veel chaos is, is die stilte er net zo goed, en wanneer je die kunt vinden en tegelijk alle chaos in jou kunt toestaan, dan zal je merken dat het allemaal toch niet zo erg is als dat het nu lijkt

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s