Levende foto’s

Gister toen ik bezig was met die foto’s zag ik onderstaande foto weer, genomen in Toscane eind april van dit jaar.

Er hing een serene rust en deze foto liet zich nemen.

Vergroot je deze foto over je hele scherm en hoor je deze muziek, een klassiek lied, dan begint de foto te leven. De muziek is van Tchaikovsky en wordt gezongen door het Russisch staatskoor van het ministerie van Cultuur. Russische Paasliederen.

Mijn ouders konden hier met zoveel liefde naar luisteren. Sinds kort kan ik er zonder traan naar luisteren. Het was mijn moeders wens dit te draaien tijdens haar begrafenis. In een kerk klinkt dit intens mooi.

Het mooie stuk waar ik op doel, start op 4:44….waarom verbaast het mij niet. Daar heb je mijn 44 weer!

Nu ik de foto beter bekijk, zie ik een engelen-gezicht in de grote cirkel. 🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s