Mooi herkenbaar

Zojuist las ik deze tekst van Fran Tielemans en jemig, wat herkenbaar!

Het kan in deze week na de Zon-eclips en voor de Maan-eclips aanvoelen alsof je opgesloten bent in een kamer waar je niet uit kan, samen met alle emoties en gedachten die je niét wil zien. Alle lastige aspecten van je leven lijken op je af te komen, steeds weer, steeds meer uitvergroot.

Tot je in-ziet waarom, en hoe je de deur van die kamer kan opengooien en het Licht weer binnenlaat. Deze week met haar 40/4-trilling kan je met een zachte tik weer op de grond doen belanden, in jouw realiteit, bij jouw kern. En dat is goed, want pas van daaraf aan kan je weer verder.

Heb je je grote illusies gemaakt, dan is dit nu ook de periode waarin je dat begint te zien, en je alle aspecten van jouw realiteit kan gaan aanvaarden. Om vandaar uit nieuwe keuzes te maken, te kijken hoe je het anders kan doen, om je leven meer in harmonie te brengen. Dit is ook een goed moment om te kijken hoe je je voedt – fysiek, emotioneel, mentaal, spiritueel, – en welke voeding je momenteel het meeste nodig hebt. En om je die dan ook te gunnen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s