De sterren vertellen…

Dit keer de originele versie van Kaypacha van 10 juli 2019, zonder Nederlandse ondertiteling. Hij zegt alles erg duidelijk.

Zijn boodschap is een bevestiging van dat wat ik voel de afgelopen dagen. Niet voor niets ging ik vandaag na de shiatsu een paar uurtjes naar de sauna.

Even een ochtend van uitersten, spanning en ontspanning, koud en warm, drukte en stilte, samen en alleen, woorden en woordeloos, loslaten en doorstromen, om er daarna weer te zijn.

Heerlijk 2,5 uurtje niks gezegd, in gedachten met mijzelf om vanuit het troebele weer helder zicht te krijgen. Binnen in mij borrelde veel maar dat water is weer tot rust gekomen. Zeker ook door de stappen die ik vandaag gezet heb; mijn vragen vinden een weg naar buiten.

Vragen over dingen in mijn leven. Waarom ben ik zo gevoelig geworden, waarom zie ik al die synchroniciteit. Wat is iemands rol in mijn leven? Ik voel dat sommigen op mijn pad zijn gekomen door gedeelde levens. Wat zou ik het fijn vinden om daar meer over te weten.

Mijn shiatsu-therapeute heeft mij vandaag in contact gebracht met een paragnost. Het eerste contact is gelegd. Ik vind het erg bijzonder. De vorige keer dat ik in contact stond met een paragnost werden er dingen verteld die allemaal op mijn pad zijn gekomen. Ik vroeg het in 2002 en het kwam op mijn pad 5 jaar later.

Ik heb in ieder geval met een glimlach naar het Pele Report gekeken en voor mijzelf onderstaande tekst genoteerd.

Op het moment, ook met de maansverduistering binnenkort, wordt ons de spiegel voorgehouden of we wel ‘volwassen’ genoeg zijn. Er zullen situaties op allerlei gebieden komen/zijn waarbij je inwendig geïrriteerd raakt.

Je geeft de ander de schuld. Echter je hebt zelf de situatie gecreëerd door kortzichtig te zijn in je handelen.

We zitten allemaal in een groeiproces. Vanuit onze ervaring, wonden en geschiedenis, bewegen en handelen we. Er bestaat geen ‘fout’ handelen. We doen allemaal ons best.

Door naar elkaar te luisteren, elkaar te respecteren, laten we onze kwetsbare kant zien en ontstaat er verbinding. Samen zijn we sterker en kunnen we meer aan, meer bereiken.

Zorg dat er balans is in prana (omhoog, inademen, angst) en apana (omlaag, uitademen en loslaten).

We worden uitgedaagd om samen met anderen op diverse manieren naar hetzelfde te kijken. Wees niet kortzichtig maar denk, voel en handel wat ruimer. We doen ons best en we groeien allemaal!

De mantra van deze week:

I’m going to take care and honor myself,
My needs and fears and desires,
While also patiently listening to,
And working together with others.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s