WW of Ultimate Food Diary

Sinds vier maanden ben ik lid van de Weight Watchers. Resultaat 1 kg kwijt. Ik zie je denken, dat is toch niks? Misschien ben ik wel meer kilo’s kwijtgeraakt want in de overgang kom je alleen maar AAN en ik ben 1 kg KWIJT.

Goed positief erin blijven staan, hoe moeilijk dat ook is. Want écht motiverend is het niet. Elke maand zie ik weer de betaling van 18,25 euro van mijn rekening afgaan en dan denk ik bij mijzelf, waarom is het mij weer niet gelukt? Vandaag heb ik daarom dan maar opgezegd!

Via wat gezoek, kwam ik vandaag op de Amerikaanse app ‘the Ultimate Food Diary’. Door een eenmalige betaling van 21 euro heb ik een jaar recht op het WW-plan alleen dan dus op een alternatieve app. De recensies zijn lovend.

Tot 29 juli heb ik toegang tot beide apps. Ik ga ze tegenover elkaar zetten. Kijken of de puntentelling gelijk loopt. De plannen lopen in ieder geval wel gelijk. Het enige dat zelf opgebouwd moet worden, zijn de producten. Het is helemaal gericht op de USA en niet op Nederland. Dat zie ik niet als struikelblok omdat als je eenmaal je producten hebt ingevoerd, kun je ze als favoriet aanmerken en is invullen een fluitje van een cent.

De komende tijd heb ik genoeg tijd om alles uit de WW-app te halen en te ‘implementeren’ in de UFD-app. Zoals informatie van restaurants, lekkere menu’s etc.

Een nieuwe categorie ‘Voeding’. Binnenkort plaats ik er wat lekkere, gezonde en favoriete gerechtjes op. En zal ik jullie zeggen of de alternatieve app net zo goed is als de WW-app met als enig verschil mínder kosten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s