Bevestiging

Vandaag had ik een bijzonder gesprek met een lieve vrouw in Hongarije. Ik ben al een tijdje op zoek naar antwoorden die alleen door een medium/paragnost te beantwoorden zijn.

Via mijn shiatsu-therapeute kwam ik in contact met Yvonne B. Haar antwoorden hebben mij diep geraakt. Ze heeft mij veel over mijn overleden ouders verteld en zonder enig verhaal van mijn kant had ik op een gegeven moment het gevoel mijn moeder aan de lijn te hebben in plaats van Yvonne.

Zo specifiek, zo ontroerend en zo kloppend. Zelfs de mimiek was die van mijn moeder. Ik wist via mijn haptotherapeut dat we eerder samen waren in vorige levens. Ook Yvonne kwam daarmee. We zijn zussen en dikke vriendinnen geweest. Vandaar de dubbele navelstreng tussen ons.

Ook de verschillen met mijn broer/zussen zijn nu duidelijk voor mij. Heerlijk om dit nu een plek te geven. Ik heb haar zoveel gevraagd. Mijn binding met kinderen is mij nu ook duidelijk.

Eerst mag alles een beetje landen. Ik als HSP’er mag vertrouwen op mijn duidelijk aanwezige gevoel. Wat een mooie betekenissen. Ik ben er nog zo vol van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s