Dagkaart 14 juli 2019

ZELFREFLECTIE

Je maakt keuzes in je leven, groot of klein, iedere dag weer. Soms is het nodig om even stil te staan bij wat je doet. Impulsief handelen is dan niet op z’n plaats, want je wilt duidelijkheid over je ontwikkeling. Neem af en toe even een moment om te kijken of je nog op de goede weg bent. Leef je voor jouw droom?

Ben je volledig trouw aan je doel? Vaar jij je eigen koers of die van een ander? Handel je vanuit angst of passie? Stel jezelf deze vragen zonder oordeel. Alleen als je afstand kunt nemen van de situatie, wordt duidelijk in welke fase van het proces jij je bevindt.

Geschreven door Zielsgelukkig.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s