Energetisch weekjournaal week 29, 2019 door Deborah

Energetisch Weekjournaal week 29

Niets doen. Op je handen zitten en niets doen. Of eigenlijk, heel veel doen alleen nog niet in actie overgaan. Het op je af laten komen. Alle gedachtes, gevoelens, emoties, ideeën. Wat het ook is, laat het door je heen gaan en laat het je vangen wat gevangen mag worden. Kijk wat aansluit en wat niet. De energie is wiebelig en rommelig op het moment dus een volledige keus kan je niet echt maken. Plannen echter wel. Alleen de uitvoering daarvan mag je even ‘on hold’ zetten. Nu is juist de tijd om te broeden. Om te planten. En ook al zou je het liefst over gaan tot het daadwerkelijke uitvoeren van jouw plannen, is het nu niet helemaal de tijd. Hierdoor zouden zaken niet voldoende bodem en dus voeding kunnen krijgen. Maar dat je bepaalde zaken gaat uitvoeren in de toekomst is zeker.

Een week van bezinning. Even terug naar jou. Het hier en nu. Even orde op zaken stellen en terug in de realiteit. Dat dit niet altijd de realiteit is die jij voor jezelf wenst is duidelijk. Maar wat dan wel? Door alle vertroebeling is het ook niet mogelijk om dat helder te krijgen maar wat wel nodig is, is dat je even wat meer gas terug neemt. Niet als een kip zonder kop gaat rondrennen. Gewoon nu. Gewoon jij. Met alles wat er leeft in jou en met jou. Wanneer je die rust kunt inbouwen zal je merken dat je de hulp van waar dat ook vandaan komt beter kunt zien en horen. Als je veel herrie maakt dan loop je daar al snel aan voorbij. Een week waarin je even wat meer tot jezelf kunt komen. Om te zien wat jij nu echt belangrijk vindt in dit leven. Want je stevent af op een heel nieuw leven. Maar wanneer dat ineens voor je neus zou staan zou de overgang te groot zijn en daarbij krijg je nu de tijd om zaken bij te schaven. Voel even goed wat je nodig hebt. Voel even goed wat jij wilt. Niet wat je niet wilt. Want dat is allang al duidelijk. Maar wat dan wel. Steeds meer en meer de maand vooruit kabbelt trekt de mist op maar niet zonder slag of stoot. Deze week krijg je te maken met een diepte in jou die je niet eerder aangeraakt hebt. Waarvan je misschien het bestaan niet eens afwist maar wat wel erkend mag worden. Los komen van al het karma. Waar het ook vandaan komt. Zodat jij straks letterlijk en figuurlijk met een schone lei kan beginnen. Los van alle zaken waar jij je mee verbonden hebt en wat nu nog zo af en toe een comfortabele zekerheid geeft.

Maar wat is er echt nu zeker in het leven? Is het ook echt de bedoeling dat je je vast zet in bepaalde dingen? Of mag je het nu eindelijk achter je gaan laten. Hoe eng het misschien ook lijkt. Een keuze deze week, link of rechts? Wat voelt het lichtst? Wat zal het meeste plezier en gemak gaan geven? Waar word je met meest blij van? Blijf je altijd deze vragen stellen wanneer je voor een keuze wordt gesteld. En ook als je gevoel aangeeft wat je hoofd niet kan begrijpen, is dat de weg die je mag kiezen. Geluk is niet logisch, het is er en je mag jezelf het helemaal gunnen. Voorbij aan de plaatjes die je hoofd er ooit van gemaakt heeft en wellicht nog wel doet. Want dan, dan ben je vrij……

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s