Blijf vertrouwen

Ik zag net dat iemand mijn kinkaart gelezen had (geplaatst op 21 april 2019). Ik was benieuwd wat daar ook al weer in beschreven stond. Wat voel ik mij één met die beschrijving. Ik open Facebook en zie dit bericht van Lichtinzicht. Ik krijg er een brok van in mijn keel.

Lief kind…je bent er bijna…durf daarop te vertrouwen. Je bent van ver gekomen en de weg die je reeds bewandeld hebt is bewonderenswaardig.

Oké…je hebt wellicht wat afslagen genomen die voor een omweg zorgden, maar niets was voor niets. De navigatie van je hart en Ziel heeft je uiteindelijk naar dit punt geleid….en nu begint de afwerking.

Het is cruciaal om te blijven vertrouwen op de beste afloop en tegelijkertijd los te laten wat deze afloop is en/of hoe die ingevuld wordt. Besef dat het universum je niet tot dit punt gebracht heeft om dingen vervolgens te laten mislukken of in elkaar klappen.

Blijf in de tussentijd nederig en dankbaar voor wat er reeds wel allemaal is. Wees dankbaar voor de hele weg die je reeds afgelegd hebt…en zeker ook voor de stukken die je het liefst overgeslagen zou hebben.

Het is belangrijk om de vrede te blijven voelen in jeZelf, en jeZelf de rust te gunnen om die vrede zo nodig te bereiken en te handhaven. Houd je intenties zuiver en wees dienstbaar….dan zullen er als vanzelf mensen verschijnen in je leven die iets positiefs kunnen betekenen in de afwerkingsfase waar je nu voor staat.

Trek je mooiste glimlach aan….en plant deze in je hart: durf te glimlachen en te blijven glimlachen. Durf te vertrouwen op de best mogelijke afloop en vooral durf te blijven vertrouwen! Je bent een prachtig kind van de engelen….je wordt geholpen….gesteund…je wordt beschermd.

Het is veilig om je dromen te volgen….geef niet op💖

Lichtinzicht ‘- een engel
🍀www.gelukmaakjezelf.nl🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s