Kloppend

Ongelooflijk hoe zo’n dagenergie van Deborah resoneert in mij. Lees haar dagenergie en kijk naar mijn eerder geschreven berichten van vandaag.

Dagenergie Vrijdag 19 Juli

Soms lijken de zaken buiten ons te liggen maar vaak zit het in onszelf de oplossing. Wat als we het eens anders gaan bekijken. Wat als er juist totaal iets anders mogelijk is en we ons kunnen verlossen van bepaalde verplichtingen die we ooit zelf zijn aangegaan.

Je hebt je wellicht van vastgezet in bepaalde dingen die nu niet meer fijn voor je voelen. Dat kan een beperkend gevoel geven. Maar soms ‘moeten’ we even terug naar iets om het goed te voelen en te ervaren. Alleen dan, wanneer we het helder kunnen zien, dan pas kunnen we veel bewuster een keus maken dan wanneer we handelen vanuit aangepast gedrag of emoties die dan de overhand hebben.

Wat geeft jou meer ruimte? En wat kun jij kiezen voor jezelf om dat te creëren? Misschien kan je alvast een beginnetje maken met iets. Je hoeft het nog niet altijd direct in uitvoering te brengen maar wellicht in jezelf al wel beslissen. De volgende stap komt vanzelf wel wanneer daar de tijd rijp voor is.

Stap voor stap. Eerst comfortabel worden met een beslissing en daarna uitvoeren. En ook al vindt je hoofd er van alles van, blijf het gevoel volgen, want die wijst je precies de weg naar vrijheid vanuit die verstrikkingen. Dat is jouw lichtje in het donker.

Deborah ❤️

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s