Emoties met volle maan

Oh jemig, waarom komt deze tekst zo bij mij binnen? Omdat ik me ook zo voel. Vandaag bij die dolfijnen was ik emotioneel. Ik verbloemde het, ik kan toch niet huilen om iets moois. Het triggerde iets in mij. Mijn persoonlijke dagenergie gaf aan dat ik terug moest gaan in mijn denken naar het jaar 1985, toen ik 17 jaar was. Misschien heeft een en ander met elkaar te maken.

Geschreven door Lichtinzicht.

Morgen is het weer volle maan…en de energie die daarbij hoort is vanavond al goed te merken en ja…de maan straalt

En als je deze dagen wat meer moeite hebt met je gevoelens….als je wat emotioneler bent dan normaal….of als je voelt dat de tranen je hoog zitten….weet dan dat je vol in verbinding bent met de energie van de volle maan.

De maan staat in verbinding met het vrouwelijke….met je gevoel en je emoties. De maanenergie zorgt voor stroming, en zet alles wat vastzit op het gebied van het gevoel en het vrouwelijke in beweging.

Emoties gaan stromen….gevoelens spelen op. De beste manier om dit proces door te komen is om extra lief te zijn voor jezelf. Wees dankbaar dat het universum op deze manier een handje helpt om datgene wat vastzit los te maken, en vraag de engelen om je bij te staan en om de scherpe randjes eraf te halen en de emotionele uitschieters te verzachten.

Stroom mee met het leven…en stroom vooral mee met jeZelf, dat is de boodschap.Laat de emoties die in beweging zijn….laat alles wat “oud” is en wat energetisch nu door de energie van de maan loskomt gewoon stromen.

Huil maar een keer extra als je daar behoefte aan hebt….laad je op…eenvoudigweg door de komende avonden de buitenlucht op te zoeken en naar de maan te kijken met je ogen…en met je hart.

En weet …weet dat er altijd een engel naast je staat je te troosten en om je tranen te drogen….en om je nieuwe positieve energie te geven om het leven in alle opzichten weer te kunnen omarmen en lief te hebben💛

Lichtinzicht
🍀www.gelukmaakjezelf.nl🍀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s