De ‘taal’ van de 5e dimensie

Ik kwam dit stuk tegen, waarin duidelijk wordt omschreven wat nou eigenlijk de taal van de 5e dimensie is. Ik hoor en voel die al een hele tijd, nooit geweten dat dat die dimensie is. Vaak denk ik aan iemand en die kom ik dan tegen of ik ontvang een bericht. Ik ben veel gevoeliger geworden. Gister plaatste ik mijn stukje over mijn ontmoeting met dolfijnen en dan valt plotseling mijn oog op het Pele report van Kaypacha…Mooi!

Geschreven door Martha Krul, Spiritual Rose of Silence.

Wij mensen van de 5e dimensie spreken de taal van het universum.
De verbinding met het universum is veranderd. Dat is tenminste onze eigen beleving. In werkelijkheid is dit niet waar. De verbinding met onze gidsen en begeleiders, in welke gradatie ook,was altijd heel sterk.

Wij zijn veranderd. Wij zijn heel erg veranderd. Je zou een boek kunnen schrijven over hetgeen er in de beleving van de mens is veranderd. Onze trilling is sterk verhoogd en daardoor nemen wij anders waar.
Je weet dat je niet alleen bent en geholpen wordt vanuit het universum. Zij wijken niet van je zijde. Altijd bereid om je bij te staan.

Het kan best zijn dat jij die tekens niet herkent. Dat je nog niet de ‘taal’ spreek van de verbinding met het universum.
Wanneer je dat begint te begrijpen, zie je die tekens overal.

Je bent gehaast, alle stoplichten tegen….Lief kind waarom zo gehaast, is dit je laatste dag op aarde? Je bent klaar voor een feestje, pats een vlek op je mooie broek….Is het niet beter toch iets anders aan te trekken? Je zit heel rustig en ineens zie je in het patroon van het kleed een beeld verschijnen….Aan wie doet je dat denken? Je ziet iemand met een zelfde hondje lopen als een kennis van je heeft….Je denkt aan die persoon, misschien even contact zoeken? Je staat tussen de groenten en ineens zo’n trek in die bloemkool? Dat is zeer waarschijnlijk hetgeen vandaag goed in je systeem past, etc.

Legio voorbeelden zijn zo te geven.
Het universum houdt niet op met tekens geven.
Het is aan jou om die tekens te gaan ‘verstaan’ en er op in te gaan. Die handreikingen zijn er niet voor niets en zo dichtbij.
Lukt iets je niet, ga dan niet in de frustratie. Misschien is het wel de bedoeling dat het niet lukt en dat je in alle rust naar een andereoplossing gebracht wordt. Frustratie los, rust zoeken en….. daar zie je het ineens.
Het leven stroomt en hangt van schakels aan elkaar.
Wij mensen van de 5e dimensie spreken de taal van het universum. Wij doen het samen met het universum.
Zij kunnen niet zonder ons. Wij niet zonder hen.

Namasté

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s