Liedje: zeg me wie je ziet – Trijntje Oosterhuis

Vanmorgen werd ik wakker met een liedje in mijn hoofd. Het was flink zoeken maar ja hoor, eindelijk gevonden, en ja het geeft mij de emotie die er zit.

De energie van de laatste tijd, kondigt veranderingen aan. Zodra je zelf verandert, verandert de omgeving met je mee. Wat ik geleerd heb na mijn scheiding is dat het belangrijk is je partner, je gezin, deelgenoot te maken van die verandering. Anders lopen elkaars paden plotseling uit elkaar en is de schade al toegebracht. Kijk naar elkaar, zie elkaar, met of zonder woorden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s