Drie keer is scheepsrecht

Drie jaar geleden stond ik op hetzelfde punt als waar ik nu sta. Het starten van mijn eigen website met precies deze zelfde naam. Hoe is het mogelijk? De naam is dus weer beschikbaar gekomen. Wat een geluk! Ik heb tussentijds nog een andere website geprobeerd vorm te geven, maar dat lukte toen niet. Nu dus de derde keer! Zie je het? Weer de drie!

Moments of Inspiration, wat fijn om weer met je te mogen ‘samenwerken’. Ik was vanmiddag op zoek naar mijn voornemens voor 2020. Ik weet nog dat ik daar flink over had nagedacht en ik wilde ze voor 2022 opnieuw opstellen met een hernieuwde kijk erop. Ik voelde en zag de kracht van die website weer in de stukken en mijn vingers begonnen te kriebelen.

Ik denk dat als deze naam niet beschikbaar zou zijn, dat ik terughoudender was geweest. Home sweet home. Als het ware een heuse thuiskomst maar dan anders.

Mijn focus ligt nu op het schrijven van korte verhalen, het delen van muziek, het delen van mijn foto’s, het delen van inspiratieteksten en mijn woorden over wat mij in het leven zo boeit.

Ze zeggen vaak ‘drie keer is scheepsrecht’. Ik merk dat de drieën mij goed gezind zijn. Vannacht werd ik wakker om precies 03.33 uur en dat op 30-12-21 (3-3-3). Ik dacht natuurlijk dat het al 07.00 uur was. Helaas, weer niet! Nu zie ik je denken ‘zo positief was het niet om zo vroeg wakker te worden?’. Dat klopt. Alleen dit keer viel ik in korte tijd weer in slaap. Dat is de afgelopen tijd wel anders geweest, daarover een volgende keer!

En terwijl ik bezig ben met het live krijgen van dit bericht, zie ik dat ik het 33 minuten geleden heb opgeslagen. Als ik de link even wil uitproberen in notes, zie ik dat ik daar al 333 berichten heb staan. Bizar.

Voor nu, ga ik even nagenieten van deze hernieuwde stap! Wat een geluk dat deze naam weer bij mij wil zijn! ❤️

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. picpholio schreef:

  Alvast heel veel succes gewenst met je nieuwe versie !

  Geliked door 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dank je ☺️

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s