Comment allez-vous?

En zo is het nieuwe jaar weer van start gegaan. Van een vuurwerkverbod heb ik vannacht niks gemerkt. Terwijl ik op één oor lag (Corona is uitputtend) stuiterde ik zowat mijn bed uit van de zoveelste knal en werd mijn slaapkamer verlicht door de zoveelste pijl die de lucht in ging. Ach ja, dat hoort erbij, zullen we maar zeggen.

Het nieuwe jaar is van start gegaan. Ik heb het idee dat mijn duizeligheid iets is afgenomen. Ik juich nog niet te snel, even rustig aankijken. Het zou wel fijn zijn!

Vanmorgen las ik enkele berichten hier op WordPress over het oudjaar. Mijn gedachten gingen even terug naar vroeger. In het laatste kwartier van het oudjaar moesten we dan op de knieën om dank te zeggen voor het oude jaar en om het nieuwe jaar gezegend in te gaan. Dat waren nog eens tijden. Ik ben benieuwd of er nog gezinnen zijn die op deze manier het nieuwe jaar in gaan.

En hoe heb jij het oudjaar gevierd? Brak van vannacht? Nog leuke voornemens die je wilt delen?

Op zaterdag wil ik eigenlijk een muziekstuk met jullie delen. Dit is een heel vrolijk liedje van Tatiana Eva-Marie. Het doet mij verlangen naar een Frankrijk zonder zorgen, een stokbrood met een heerlijke kaas of stuk paté en een glas wijn aan de lippen. Een heerlijke gedachte die de zorgen met betrekking tot mijn gezondheid nu en wat er zich afspeelt in de wereld, even naar de achtergrond verplaatst.

Ik wens je een fijne nieuwe dag toe in het nieuwe jaar met een lach en een positieve gedachte!

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Opgewekt muziekje om het jaar in te zetten!
  Wij deden het zeer voorzichtig aan vorige nacht, geen kater te bespeuren!

  Geliked door 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Gelukkig maar! 😊

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s