Zonnige winterdag

Vandaag ben ik de auto ingestapt voor een bezoekje aan mijn oefentherapeut die mijn bekken heerlijk recht kon zetten. Wat heb ik daar helse pijnen aan gehad de afgelopen dagen.

Ik houd van deze vrouw, zij geeft mij zoveel meer glans in het leven. Ik ben weer op de goede weg in mijn genezing van Corona. Ik merk dat ik geen behoefte meer heb aan mijn supplementen, voor mij het teken dat mijn lichaam met minder het ook wel prima vindt. Dus ik slik weer de normale hoeveelheden.

Houkesloot, Sneek

Na de oefentherapeut ben ik even langs de scoutinggroep Greate Pier te Sneek geweest om te kijken hoe ver ze zijn met de verbouwing. Zo mooi om te zien wat vrijwilligers over hebben voor dit gebouw. Voor de kerst hebben ze voor een groot deel de dakpannen neergelegd met zelfs een scoutinglogo erin. Zelf ben ik ook vrijwilliger bij deze scoutinggroep. Ik ben bestuurssecretaris en ledenadministratie. Ongelooflijk wat er veel werk is verzet! Wat wordt het mooi! Dat kan mij zo intens raken.

En toen was het weer tijd om huiswaarts te gaan en kwam ik langs zulke mooie plekjes. Gewoon langs de doorgaande weg!

Hommerts, Friesland

Het gras is zo frisgroen, alsof het bijna voorjaar is. Ik had die ochtend al regen gehad, hagel en dus nu de zon. Een prachtige lucht. Wat een mooie zonnige winterdag!

Sneek, Friesland

Het laatste weekend van de kerstvakantie is aangebroken. Wat heerlijk als het in huis straks weer stil is en ik mijn eigen plan kan trekken in plaats van altijd rekening te houden met.

5 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ilona Wielinga schreef:

  Heerlijk, al die mooie wolkenluchten!

  Geliked door 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dank je, het was gister koud en heerlijk zonnig! Beter dan vandaag ook al was de zonsopgang prachtig.

   Like

 2. Prachtige foto’s heb je gemaakt. Goed om te lezen dat je zo’n fijne oefentherapeut hebt!

  Geliked door 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Dankjewel, ja die vrouw heeft gouden handen 😀

   Like

 3. Plantster schreef:

  Prachtige luchten

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s