Muziek voor onderweg

Voor velen die al wat langer op deze aardkloot rondlopen, is onderstaand muziekje een welbekende.

Echter wie had gedacht dat mijn zoon van 12 jaar helemaal uit zijn dak zou gaan bij het horen van dit lied toen we vandaag even naar Leek reden? Hij had er zelf voor gekozen. Ik heb zeker 8x naar dit liedje geluisterd en natuurlijk maakten we er een leuk feestje van. Hij op de elektrische gitaar en zang, en ik de trommel en ook zang. We waren een komisch duo op de A7.

Ik zat echt perplex naast hem terwijl hij de tekst ook gewoon zong. Waar ik nog zocht naar de woorden, kwamen ze bij hem gewoon uit zijn mond. Na 8x vond ik het dus wel welletjes en zette hij spontaan ‘the final countdown’ op van Europe.

Dit soort momenten vind ik nou prachtig! Dan zie je een grote smile op mijn gezicht. Vanuit mijn ooghoek zie ik hem dan kijken naar mij of ik ook geniet. Heerlijk toch?!

We zongen samen de blauwe lucht uit een regenachtig wolkendek!

Nou daar komt ie, nog even op de valreep van de zaterdag! ☺️

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. groengenot schreef:

  Haha zálig! 😍

  Geliked door 1 persoon

  1. Anouk1968 schreef:

   Je had het tafereel moeten zien…erg komisch…😀

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s