Zomaar

Vanmorgen vroeg mijn zoon of ik even de kersttrui kon pakken. Dit is een trui met lampjes. Vandaag was het blijkbaar een kerstdag op school. Gister startte er in een spelletje dat ik op mijn mobiel heb en al zeker 7 jaar speel , een ander spelletje met dus ook als thema kerst. En dat medio januari! Is er heimwee naar de kerst? Echt een doe eens gek dag, lijkt wel.

Gister was ik bij mijn oefentherapeut en heb ik wat lichte, onbelaste oefeningen gekregen. Het resultaat was dat ik mijn boodschappen zowat niet meer op de band kreeg. De beweging van iets uit m’n karretje pakken en op de band leggen, deed mij tollen in mijn hoofd en dus ook op mijn benen. De caissière keek mij aan en vroeg hoe het met mij ging. Toen ik zei dat ik in de nasleep van Corona zat, deinsden de mensen om mij heen weg. Het is een gekke gewaarwording wat dat woord met mensen doet.

Vandaag besloot ik het daarom vooral rustig aan te doen. Soms voel ik mij daar best schuldig, over wat ik juist allemaal niet doe want je ziet niks aan mij. Moet ik meer pauzes inplannen of moet ik de grens opzoeken? Vandaag dus de dag van de pauzes en dat beviel mij goed.

Zojuist heb ik naar het nieuws gekeken. Ja het ziet er wat krom uit, de besmettingen gaan omhoog echter de druk in de ziekenhuizen neemt af. Een situatie waar we nog geen plan voor hebben eigenlijk.

De boel gaat weer een beetje open. Dat was te voorzien. Is het van invloed op mijn leven? Eigenlijk niet. Ik vind het fijn dat mijn zoon weer kan sporten met zijn vriendjes. Ik heb persoonlijk de winkels niet gemist deze week dat ik wel op pad kon. Ik zoek de mensenmassa niet graag meer op als het virus zo rondwaart.

De betekenis van de winkel heeft voor mij een totaal andere betekenis gekregen. Ik haal er alleen nog maar wat als ik er echt iets moet kopen. Zo te merken heb ik voorlopig nog even niks nodig. Geef mij m’n dromen en m’n jeans maar! Samen komen we een heel eind.

Fijn weekend alvast! Geniet ervan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s